Miten voitan Fruit Cocktail nettikolikkopelissä?

Juhlia ei voi pitää ilman hyvää cocktailia. Anna juhlien alkaa tämän hämmästyttävän uhkapelivaihtoehdon avulla. Äläkä häpeä krapulaa sen upeista voitoista ja hämmästyttävistä ominaisuuksista. Et ehkä saa siitä tarpeeksesi, sillä juhlat jatkuvat hyvin pitkään, ja olet nautintosi huipulla lopussa. Fruit Cocktail -peli on täynnä hauskan retromuotoilun hyvin esiteltyjä ominaisuuksia. Jos pidät uhkapelaamisesta ja rakastat juhlia, pysy mukana yleiskatsauksessa oppiaksesi pelin vinkit, niksit ja säännöt.

Mansikkakoneen pelisäännöt

Ensimmäinen asia, jonka huomaat nettikasinolla, on Fruit Cocktail. Sen klassinen retromuotoilu, joka on hyvin yksinkertainen, mutta erittäin tehokas. Fruit Cocktail -kolikkopelissä on hedelmäteema, yksinkertainen sininen tausta ja neliönmuotoiset rullat. Pelin ulkoasu on täysin kloonattu tämän kolikkopelin maaversiosta, jotta pelaajat voivat kokea sen aidon Vulkan-klubin tunnelman verkossa.

Pelissä on 5 rullaa ja 9 riviä, ja hyvä puoli on se, että voit muuttaa haluamiesi rivien määrää, vaikka onkin suositeltavaa pelata kaikilla 9 rivillä. Jos haluat vielä helpomman, voit pelata 1, 3, 7 tai 9 riviä per kierros.

Kuinka pelata ja voittaa

Jos aiot pelata Fruit Cocktail -kolikkopeliä verkossa ensimmäistä kertaa, noudata seuraavia ohjeita aloittaaksesi pelaamisen.

Kun olet ladannut pelin, valitse ensin panoksesi, joka vaihtelee 1 kolikosta 1 euroon per kierros. Kun olet valinnut panoksesi, valitse pelattavien rivien määrä 1:stä 9:ään. Paina nyt vain ”Start”-painiketta, jotta kiekot pyörivät. Voit myös painaa automaattista käynnistyspainiketta, jolloin rullat pyörivät itsestään.

Nyt tulevat voitot. Helpoin ja tavallisin tapa voittaa kolikkopeli on kerätä samanlaisia symboleja aktiivisille linjoille. Yhdistelmät lasketaan sekä vasemmalta oikealle että oikealta vasemmalle.

Ominaisuudet ja bonukset

Löydät erilaisia symboleja eri voittoarvoilla, kuten omenoita, kirsikoita, päärynöitä, sitruunoita, persikoita ja vesimeloneita voittotaulukossa. Mansikka on korkeimmin maksava symboli.

Wild ja scatter ovat pelin erikoissymboleita.

Jokerisymbolia edustaa cocktail-kuvake, ja se voi korvata muita symboleja. Tarvittaessa tätä voidaan käyttää hyödyllisten yhdistelmien luomiseen.

Mansikka toimii scatter-symbolina. Ja laskeutuminen kolme mansikkaa mihin tahansa voittolinjoille käynnistää bonuskierroksen.

Mansikkabonus. Pelissä on bonuskierros, joka käynnistyy, kun ruudulle ilmestyy vähintään kolme mansikkakuvaketta. Tämä kierros alkaa, kun ruudulle ilmestyy uusi ikkuna, jossa on 3 rullaa, joita ympäröi pelisymbolien ketju. Pyöräytys tuottaa 3 samaa symbolia rullille. Jos neliö pysähtyy kiekoille ilmestyneeseen symboliin. Sitten kokonaispanokset kerrotaan tietyllä kertoimella. Voitot lasketaan yhteen kierroksen lopussa ja lisätään päätilille.

Hedelmäcocktail-työohjelma

Täydennä saldoa suosittelen 20 – 50 euroa. Vedonlyöntijärjestelmä ilman koputusta.

  • Rivi 5 – kokonaispanos 25 – pelaa 2 kertaa.
  • Rivi 7 – kokonaispanos 35 – pelaa 2 kertaa.
  • Viimeinen askel Rivi 9 – Kokonaispanos 90 – pelaa 2 kertaa.

Nostaa hyvin nopeasti. Nostamme enintään 500 euroa. Vaikka ei maksettu ei pelata.