Miltä nettikolikkopelit näyttävät?

5 strategiaa nettikolikkopelien pelaamiseen

Miten voitan kolikkopelin? Tämä on kysymys, jonka jokainen peluri kysyy, kun hän on uusi kolikkopelien parissa. Tässä artikkelissa kerromme sinulle viidestä strategiasta, jotka auttavat järjestämään pelin lähtö- ja saapumisaikoihin voittaaksesi. Joten, tässä sitä mennään.

1. ”Play and Run.

Ennen tämän strategian kuvaamista on selvitettävä pari termiä.

Tyhjä pyöräytys on tavallinen rullien pyöräytys ilman voittoja. Kunkin yksittäisen koneen määritellä rajan itse määrä tällaisia pyörii. Kun tämä luku on saavutettu, pelaajan on siirryttävä toiselle peliautomaatille.

Limiittitappio – osa pelikassaa, joka voidaan menettää.

Nyt itse strategia. Aluksi jaa leikkirahasi useampaan yhtä suureen osaan. Sinulla on esimerkiksi 1000 dollaria. Valitse 5 konetta ja varaa kutakin varten 200 dollaria. Aloita peli minimipanoksilla, jotta voit määrittää tyhjien kierrosten määrän. Huomaa myös itsellesi tappiorajan suuruus. Ole realistinen näiden lukujen määrittämisessä ja noudata tiukasti strategiaa. Jos et, kolikkopelien voitot eivät yksinkertaisesti ole realistisia. Kun tyhjien kierrosten raja on saavutettu tai osa pelikassasta on menetetty, siirry toiseen kolikkopeliin. Asetat itsellesi esimerkiksi 20 tyhjän kierroksen rajan. Jos saavutat tämän luvun, mutta et ole voittanut, sinun on poistuttava pelikoneesta. Jos voitat jotakin, sinun on nostettava rahat ja aloitettava pelisessio uudelleen.

Hedelmäautomaatti

2. ”One Play”.

Tämä strategia on melko riskialtis. Ideana on, että valitset minkä tahansa mielenkiintoisen kolikkopelin ja asetat maksimipanoksen ensimmäisellä kierroksella. Jos onni hymyilee, jaa voitot pienempiin panoksiin ja jatka istuntoa. Niin tekevät myös kaikki ne, jotka osaavat voittaa kolikkopelit. Jos häviät ensimmäisellä kierroksella saamasi krediitit, siirry toiselle pelipaikalle. Jotkut uhkapelaajat uskovat, että rullien ensimmäinen pyöräytys on hyvin usein voitollinen, ja kasino asettaa tämän tarkoituksella houkuttelemaan heitä.

3. ”Ylös tikapuita pitkin”.

Päätä ensin panostuskynnys. Eli päätä vähemmän kuin summa, jota et panosta. Jos rullien pyörittäminen ei tuota mitään, panos ei muutu. Jos voittaja voittaa, sen koko on kaksinkertaistettava. Sitten toimit samalla periaatteella: jos voitat, tuplaat panoksesi, ja jos häviät, tuplaat sen.

Jos onnistut ”nappaamaan” aallon, voit ansaita kohtuullisen summan. Tämän strategian tärkein etu on se, että suuret panokset tehdään jo voitetuilla rahoilla. Voitto on summa, joka on kaksinkertainen panokseen nähden. Jos panos oli esimerkiksi yksi dollari ja voitit puolitoista dollaria, sinun ei pitäisi nostaa panosta kahteen seuraavalla kierroksella. Monet kokeneet pelaajat huomaavat, että tämä strategia muistuttaa hyvin paljon Martingale-rulettijärjestelmää.

4. ”Umbrella”.

Tämän järjestelmän ydin on se, että pelaaja lisää tai vähentää nopeutta asteittain. Umbrella-strategialla ei ole tiukkoja sääntöjä. Se on varsin monipuolinen, ja jokainen voi mukauttaa sen omiin tarpeisiinsa. Ainoa asia, joka sinun on otettava huomioon, on kolme tekijää:

Peliaika.
Tyyli (konservatiivinen, maltillinen tai aggressiivinen).
Käytettävissä oleva pelikassa.

Miten voittaa hedelmäpeli tällä strategialla? Yksinkertaisesti. Mieti ensin kuvio, jonka perusteella lyöt vetoa. Päätä vähimmäiskynnys, nosta sitten määrää ja laske sitten taas. Vältä äkillisiä piikkejä. Vaihda panoksen kokoa sujuvasti. Sen askeleen ei tarvitse olla sama. Myös järjestys olisi mietittävä etukäteen, tai vielä parempi, kirjoitettava ylös. Tässä on joitakin malleja:

1122233444455333221;
1224455554332111;
1112333445433311;
11122244455543322211;
11112333335554433222221.

Samanlaista strategiaa käyttävät ne, jotka osaavat voittaa Monkey-kolikkopelit. On huomattava, että se on hyvin yleistä pelaajien keskuudessa.

 

Kolikkopeli kuva

5. ”Naked Spins”.

Tämän järjestelmän ydin on luopua ”onnettomasta” peliautomaatista ajoissa. Tätä varten sinun on asetettava itsellesi tyhjien kierrosten raja, jonka saavuttamisen jälkeen siirryt toiseen kolikkopeliin. Oletetaan, että tämä raja on kymmenen. Tässä tapauksessa sinun on poistuttava heti, kun kymmenen tyhjää kierrosta on kulunut. Jos näillä kymmenellä kierroksella on vähintään pari voittavaa kierrosta, voit jatkaa peliä. On tärkeää olla aina voitollinen. Kokeneet uhkapelaajat jakavat pelisession useisiin kierroksiin, joista kullakin on seitsemästä viiteentoista tappiollista kierrosta. Jos teet niitä vähemmän, joudut vaihtamaan peliautomaatteja hyvin usein. Voittamisen salaisuus on vain pysyä määritellyssä kierrosten määrässä kullakin kierroksella. Jos niitä on enemmän kuin viisitoista, on suuri riski menettää rahaa.

Huomaa myös, että panosten koko ”Naked Spins” -strategiassa on aina sama. Aseta vain kierrosten ja kierrosten määrä pelisessiossa. Ja muista: heti kun huomaat olevasi epäedullisessa asemassa, siirry välittömästi toiselle pelipaikalle. Jos tulos on myönteinen, voit aloittaa uuden kierroksen.